Idei pentru personalizarea biroului (intrebuintari pentru autocolant birou)

Cu ajutorul unui autocolant pentru birou veti putea realiza amenjari interioare de efect, intr-un timp foarte scurt, deoarece acestea se monteaza usor pe orice suprafata neteda si lucioasa.Cu ajutorul autocolantelor, corpurile de mobilier pot deveni mici obiecte de arta in care culorile si texturile se imbina armonios pentru realizarea unui cadru ambiental dinamic si colorat sau clasic si elegant.

Trebuie sa recunoastem ca multi dintre noi ne petrecem cea mai mare parte din timpul unei zile la birou- fie ca suntem angajati intr-un birou sau freelanceri si lucram de acasa. In aceste conditii de ce nu am face din birou o incapere colorata, cu un design spectaculos? Daca aveti biroul acasa, este cu atat mai binevenit sa faceti din acest spatiu unul personalizat si primitor.

Cladirile de birouri simple si oarecum plictisitoare ar putea deveni spatii pline de viata, iar angajatii vor fi cu siguranta mai motivati sa lucreze intr-un cadru cu un design atragator si special. Un birou frumos decorat este si o carte de vizita in fata partenerilor de afaceri, care vor descoperi in dumneavoastra un partener preocupat de detalii, dar si de bunastarea angajatilor.

Solutii de decorare: autocolant birou cu aspect de lemn

Foliile de autocolant se pot lipi usor pe orice suprafata care este neteda si lucioasa (suprafata sa nu fie poroasa – in acest caz ea trebuie tratata cu un grund special), asa ca poti de exemplu, sa schimbi infatisarea biroului pe care deja il ai, folosind o folie cu aspect de mahon, stejar, cires sau, de ce nu, lemn alb. Poti imbraca fie doar anumite piese ale biroului in autocolant ce imita lemnul, restul fiind acoperit cu un autocolant cu culoare mono, intr-un contrast puternic.

Decorare cu autocolant birou cu aspect de lemn
Decorare birou cu autocolant cu aspect de lemn
sursa: pixabay.com

Idei pentru birouri elegante

Daca iti doresti ceva mai special sau extravagant, ia in considerare sa decorezi o piesa de mobilier cu autocolant special: cu model de piele de zebra, girafa sau pene de bibilica. De exemplu lipeste un astfel de autocolant pe partea interioara a unei biblioteci, pe lateralul unei mese sau daca suprafata iti permite, pe sezutul si spatarul scaunelor din biroul tau. Si biroul poate fi decorat in ton cu biblioteca si scaunele prezente in incapere.

Decorare birou cu autocolant cu aspect elegant si extravagant
Decorare birou cu autocolant cu aspect elegant si extravagant
sursa: shutterstock.com

Idei pentru un aspect modern: autocolant birou cu design deosebit

Din fericire, vedem in ultima vreme din ce in ce mai multe birouri in care se investeste si in partea de decor. Fie ca se aleg mese de birou sau scaune cu un design special, se construiste un spatiu special pentru relaxare si socializare sau se lucreaza dupa un concept bine pus la punct, acest lucru dovedeste interesul crescut pentru frumos si pentru un spatiu de lucru deosebit.

Cel mai simplu mod prin care puteti da o nota de modernitate birourilor este sa decorati unul sau mai multi pereti cu autocolant cu dungi sau modele geometrice. Puteti merge pe un stil minimalist in care sa combinati un birou alb, cu linii simple cu un tapet cu dungi in culori puternice, sau puteti merge pe culori neutre, gri sau crem si sa “colorati” spatiul cu o vaza sau o lampa in nuante puternice.

Decorare birou din sala de sedinte, cu aspect modern
Decorare birou din sala de sedinte, cu aspect modern
sursa: pixabay.com

Idei pentru biroul din camera copilului

O idee ce poate fi adaptata extrem de util, dupa creativitatea fiecaruia, este utilizarea foliilor de tip tabla scolara in diverse spatii din casa sau birou. Aceste folii pot fi utilizate in casa sau in mediul de lucru, cu mult bun gust si utilitate, pentru a ne ajuta sa ne eliberam mintea de activitati sau liste mentale, dar si in scop creativ. 

Instalate in camera copiilor, ofera un spatiu perfect de exercitii sau teme, dar si pentru relaxare artistica.

O alta modalitate de a decora camera copiilor ar fi stickerele/autocolantele de perete ce pot fi folosite atat ca si decoratiuni pentru camera copiilor, cat si ca elemente de invatare. Stickerele pentru copii cu litere si cifre dau un aer vesel incaperii, sunt colorate si jucause si il ajuta si pe copil sa faca primii pasi in lumea scolii.

Stickerele sunt usor de montat, nu trebuie decat sa le dezlipiti de pe folia suport si sa le lipiti pe suprafata dorita. Ele pot fi montate pe suprafete netede si curate cum sunt peretii, lemnul, sticla sau plasticul. Stickerele sunt realizate din folie pvc cu adeziv acrilic, care nu contine substante toxice sau periculoase.

Decorarea camerei copilului cu autocolant birou
Decorare birou din camera copilului
sursa: shutterstock.com

Puteti crea astfel, spatiul doriti in zona biroului atat acasa cat si la servici. Biroul este un loc in care trebuie sa puteti munci in liniste si armonie iar copii trebuie sa se simta creativi si sa poata reusi sa se concentreze sa isi faca temele. Asadar, este important sa fie personalizat si decorat dupa bunul plan.

Cu autocolant, totul este mai usor!

One Reply to “Idei pentru personalizarea biroului (intrebuintari pentru autocolant birou)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *