Cum poti folosi autocolantul in mod creativ? 3 proiecte folosind folie autocolanta

V-ati gandit ca puteti face din mobila veche una nou-nouta? Cum asa? Folosind folie autocolanta! Haide sa te inspiri si tu din aceste proiecte frumoase.

Cu totii ne dorim sa ne imbunatatim piesele de mobilier pe care deja le avem in casa. Nu dorim sa mai cheltuim bani pe alte piese noi, mai ales cand acestea pe care deja le avem sunt functionabile si sunt inca practice.

Ce putem face? Le putem schimba aspectul. Folosind doar cateva folii autocolante, poti sa schimbi si tu aspectul pieselor de mobilier pe care le ai in casa.

Decorarea blatului de la bucatarie cu folie autocolanta

Blatul de la bucatarie se zgarie foarte usor si poate ca are pete pe care nu le mai poti scoate. Poti folosi hartie autocolanta pentru a face ca piesa de mobilier sa para noua, abia scoasa din cutie. Suna bine? Si arata si foarte bine!

In functie de amenajarea bucatariei tale, poti folosi modelul de folie autocolanta in nuanta dorita. Fie ca vrei sa mergi pe varianta clasica, fie ca vrei sa alegi o culoare puternica, vei gasi o gama variata de nuante si culori disponibile din care poti alege.

Decorarea blatului de bucatarie cu folie autocolanta
Decorarea blatului de bucatarie cu ajutorul foliei autocolante

Geamuri decorate cu folii autoadezive

Cine nu-si doreste o casa cu multe, multe geamuri si suprafete vitrate, care sa o faca luminoasa, spatioasa, cu un aer modern si atragator?! Insa atunci cand ne lovim de practica, constatam ca geamul, oricat ar fi de atractiv, aduce cu sine numeroase dezavantaje (printre care amintim lipsa intimitatii, dificultatea intretinerii etc.) iar cand le punem in balanta cu beneficiile, parca ne vine sa renuntam la toate planurile si visurile noastre.

Dar cum inovatia ne surprinde pe zi ce trece si ne vine in ajutor cu fel si fel de metode salvatoare, iata ca foliile de sablare capata tot mai mult interes in randul celor care isi doresc spatii cu suprafete vitrate, care insa sa nu le afecteze stilul de viata, ci din contra.

Rafturile din casa

Fie ca le-ai zgariat, ca a sarit vopseaua, ca sunt patate sau ca pur si simplu doresti sa schimbi aspectul acestora, rafturile din casa pot fi si ele refacute. Nu, nu de la zero. Ai nevoie de hartie autocolanta colorata pentru a da rafturilor un aspect placut, dar si un look nou. Opteaza si tu pentru culorile indraznete! Inspira-te din pozele de mai jos si reinnoieste-ti casa folosind folie autocolanta. Ieftin si simplu, nu-i asa?

Rafturi decorate cu folie autocolanta
Rafturi decorate cu folie autocolanta

Noi va dorim spor la treaba si speram ca ideile de astazi sa va placa si voua. Noua ne plac deoarece nu necesita investitii mari, iar imaginatia poate sa fie cat mai bogata pentru ca aceste proiecte sa iasa cat mai frumos.

2 Replies to “Cum poti folosi autocolantul in mod creativ? 3 proiecte folosind folie autocolanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *